Arkiv Djur, Miljö & Klimat Granskning Hushållsekonomi Matsvinn

Louise & Louise äter gammal mat- Så klart!

18 december, 2020

10 år gammalt mjöl, Tacosås bäst före 2015, sex år gammal olivolja, gräddfil från i somras . Mums!

En kväll i förra veckan smakade Louise König och jag oss igenom lite fynd från skafferier och kylskåp.

Det finns mycket som driver matsvinnet mot enorma volymer. Två av de värsta orsakerna i Sverige är för kort bäst före- datum och + 8 grader som rekommenderad kyltemperatur.

2021 ska vi föra ett himla liv och försöka ändra på detta. Action helt enkelt av Föreningen Matsvinnet !

OBS! Jag förivrar mig dock. Maten håller NÄSTAN dubbelt så länge i ett kallt kylskåp.

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.