Hittade två urgamla ICAs ”Risifrutti” längst bak i kylskåpet, inhandlade före jul till ett barnbarn. Om jag inte hade varit den jag är, hade jag slängt dem. Absolut. För gamla. Den ena med bäst före-datum 10 oktober 2023 och den andra gick ut 12 december 2023. I dag är det 11 mars 2024. Long time…

Båda smakade prima. Möjligen var den från oktober lite mer vattnig, men smaken var det inget fel på. Förvarade i + 4 grader och inte i +8 grader som det står på förpackningen.

Mjölken då’, som tillverkats 22 februari och med bäst före- datum 2 mars. Hur smakar den idag. Vet faktiskt inte. Kan inte få i mig mjölk, utom den jag har i kaffet så jag har inte smakat. I kaffet är den helt okej. Inte flockig alls och ingen bismak. +4 grader i kylen.

Temperaturen gör susen.

Påminner mig om en video som Louise König och jag gjorde för några år sedan. ”Louise och Louise smakar på gammal mat- såklart” Så kul vi hade! Dags för en ny.